Film

Ni bad om en film på lilleman och här är en liten snutt, första gången han hoppar på några månader.

lillebus

Hoppade lillen häromdagen, han musklar bara på sig mer och mer hela tiden. kuul!:)

Faktiskt så skötte han sig fint, det var bara vid ett tillfälle som han ville protestera lite, men inte alls lika mycket som förut!
"lilla" galningen våran!

situation

Ibland är det tufft att inse ens begränsningar.
Jag har alltid varit en sån som velat ha mål att sträva efter för det är i dom stunderna som jag presterar bäst. 
Finns det inget mål så blir jag otroligt omotiverad.

Innan SM har jag nog aldrig varit så på topp, jag hade mitt mål. till en början var det att kvala in, jag gav mig inte jag ville verkligen dit och jag fixade det. Sen blev nästa mål att sätta upp en god form innan SM, vilket vi också lyckades med, flera fina rundor reds innan och allt kändes verkligen på topp. vi genomförde ett SM som på papperet kunde sett bättre ut, men vi gjorde det vi kunde och det kan inget ta infrån oss. det var prefekt i min värld.

stallet behöver påfyllnad, jag har bara samantha, det här här hennes sista år och jag ville ha något som kunde komma underifrån. Jag hade hittat en häst, en häst som jag verkligen kände hur rätt detta kunde bli, vi planerade att åka iväg och prova den. De som ägde honom, vilket var han som jag praktiserade hos hösten 09, ville vekrligen att han skulle komma till mig, dom hade flera kunder på honom men höll han för att vänta på mitt svar.
Idag ringde jag tillbaka och sa att det inte gick, efter gårdagens fyra timmars konstant rinnande tårar så tror jag någonstans att jag fick lov att inse våra begränsningar.

Det är med tårarna påväg ner för mina kinder igen som jag skriver allt det här och hur det kommer bli i fortsättningen vet jag inte, men en sak är jag säker på och det finns inte ens i min värld att jag skulle sluta med det här. aldrig någonsin. så lätt ger jag inte upp för något som betyder så mycket för mig.

gävle nästa helg!

Härligt att se att så många börjat följa min blogg, jag måste ju säga att det är nog lättast så eftersom min uppdatering inte alltid är så regelbunden:)

Igår fick samantha gå ett varv runt änge, den längre rundan och oj så roligt hon tyckte det var! lär bli något liknande idag igen:)
Lillen musklar på sig allt mer och mer och han börjar bli bättre i hanteringen då han rids.
Nu har han tagit det lite lugnt och blivit vaccinerad.

fina tea

är så arg på mig själv för att jag slarvat bort orginalbilderna av dessa, hur härliga är dom inte?

vilken helg!

Har ju som vissa av er säkert redan vet tävlat i helgen!
Fredagen vill jag inte ens tala om, ingeting var som det skulle och ja vi kan ju faktiskt lägga allt på mig som inte alls var i fokus efter allt som hade hänt.
På lördagen däremot kände jag bara hur det var dags att bita ihop, göra mitt bästa och ge gärnet!
Så vi nollade i grunden i laget och i omhoppningen hade vi ett skitpet på sista, hon var superduktig och jag hittade min ridning igen vilket var jätteskönt!

Laget kom två i första omgången av elit, hur roligt som helst! nu ska vi bara se till att hålla oss i toppen.
Om två helger blir det gävle!
(foto: matilda norman)

RSS 2.0