situation

Ibland är det tufft att inse ens begränsningar.
Jag har alltid varit en sån som velat ha mål att sträva efter för det är i dom stunderna som jag presterar bäst. 
Finns det inget mål så blir jag otroligt omotiverad.

Innan SM har jag nog aldrig varit så på topp, jag hade mitt mål. till en början var det att kvala in, jag gav mig inte jag ville verkligen dit och jag fixade det. Sen blev nästa mål att sätta upp en god form innan SM, vilket vi också lyckades med, flera fina rundor reds innan och allt kändes verkligen på topp. vi genomförde ett SM som på papperet kunde sett bättre ut, men vi gjorde det vi kunde och det kan inget ta infrån oss. det var prefekt i min värld.

stallet behöver påfyllnad, jag har bara samantha, det här här hennes sista år och jag ville ha något som kunde komma underifrån. Jag hade hittat en häst, en häst som jag verkligen kände hur rätt detta kunde bli, vi planerade att åka iväg och prova den. De som ägde honom, vilket var han som jag praktiserade hos hösten 09, ville vekrligen att han skulle komma till mig, dom hade flera kunder på honom men höll han för att vänta på mitt svar.
Idag ringde jag tillbaka och sa att det inte gick, efter gårdagens fyra timmars konstant rinnande tårar så tror jag någonstans att jag fick lov att inse våra begränsningar.

Det är med tårarna påväg ner för mina kinder igen som jag skriver allt det här och hur det kommer bli i fortsättningen vet jag inte, men en sak är jag säker på och det finns inte ens i min värld att jag skulle sluta med det här. aldrig någonsin. så lätt ger jag inte upp för något som betyder så mycket för mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

men lilla gumman=) ibland så är livet jobbigt, men efter regn kommer solsken, det gör det alltid. Du ska se att det kommer att bli bra! KRAM

2011-04-18 @ 14:57:56
Postat av: Anonym

Varför kan du inte köpa den hästen då? Vad är de som ställer till problem? Kan du köpa någon annan? Samantha och du är så fina ihop!!! Du får snart en lika fin2011-04-18 @ 20:24:26
Postat av: Sandra Jacobsson

Deppa inte ihop gullet! :) Det finns mååånga andra hästar, jag vet att det känns tungt. Allting ordnar sig alltid och en till stjärna står nog runt hörnet :) Kram!

2011-04-18 @ 20:35:32
URL: http://sjacobsson.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Håller tummarna att det löser sig på bästa möjliga häst. Du kommer hitta något som är precis rätt, ödet kommer finna dig den perfekta hästen :) KRAM

2011-04-21 @ 15:33:42
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0