sjukt

Det är helt sjukt vilken värld man lever i.
Någonstans så är det som i en låtsas värld, man förstår inte riktigt hur sjukt det egnetligen är, hur människor snackar och hur små saker kan bli så stora.
Det är nästan så att man börjar vända sig om för att se om det är dolda kameran. Hur folk beter sig och hur folk behandlar varandra. Själv kan man få ångest över att man sagt en liten sak riktat mot en annan person, medans man själv får höra på omvägar hur sjukt mycket snacket går.
Det är nästan så att man börjar få lite ont i magen, nästan så att man inte vet hur man ska ta det där hejandet och leendet bakom läpparna då man andra sekunden får höra att det snackas konstant bakom ryggen.
Det är så mycket skit man ska gå igenom, men då är det tur att det forfarande finns några som kan rädda upp och ta bort det där jobbiga och vända på saker och ting. För utan den eller dom hade man nog aldrig tagit sig såhär långt på vägen, men fortfarande finns de andra kvar. kvar för att trycka ner och göra allt för att få en att framstå som lite sämre.
jag hoppas verkligen ni läser det här någon av er och tänker till.
För jag kommer välja trots klumpen i magen vägen att stå emot.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Folk snackar tyvärr mycket skit och det är riktigt illa i den sporten som vi håller på med. Vet inte om det är något exakt du tänker på just med detta inlägg men om det har med hästarna att göra så tycker då jag att du är jätteduktig och du har en fantastisk häst!

2011-04-01 @ 22:24:03
URL: http://jennynystrom.blogg.se/
Postat av: tovan

skit i dom som snackar, dom är bara avundsjuka!!!

2011-04-03 @ 14:59:14
Postat av: Evelina

Tyvärr är det verkligenextremt i denhär sporten :( men jag måste verkligen säga att din runda i laget var super och jag blev så glad för din skull.. Du kämpar och gör det SÅ bra !! Jag hoppas att du klarar av att stänga ute allt skitsnack , du är en bra ryttare tyvärr finns det alltid folk som njuter av att se en misslyckas det kommer man inte ifrån men njut av de som vill dig och dina hästar väl istället :) kram på dig!!

2011-04-03 @ 20:26:01
URL: http://evi0)27.blogg.se/
Postat av: Marie Madsen

Tyvärr är det väldigt mycket skitsnack i den sport vi håller på med, men du är stark och se vilket kanonjobb du och samanta gjort tillsammans. Samanta är en kanonfin häst men ingen häst utan ryttare, bara för att hästen är bra så är det inte bara o hoppa upp o åka man måste kunna rida även de bra hästarna och det kan du. Det handlar till 99 % om avundsjuka, för att du lyckas och inte de andra.

Kram

2011-04-04 @ 20:12:14
Postat av: Bettan

Bry dig bara om sådant som du kan påverka!

Resten är som det vart ändå...

Du vet mest om vad som är bäst och bra för er, lyssna på några få som du verkligen litar på och skit i resten. Det kommer tyvärr aldrig att bli bättre, än vad det gäller i livet.

Tänk såhär, om du inte hade lyckats så bra och haft så stora framgångar, då hade det inte varit så mycket snack. Det betyder ju helt plötsligt något positivt :)

Till syvende och sist, så gör vi ju det här för att det är KUL, och än vad som händer så får vi följa med vår familj hem igen, vi får behålla våra hästar och vi får tävla nästa tävling också. Oavsett om man vinner eller om man ramlar av :)

2011-04-18 @ 16:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0