Åh så kul!

Fick ett telefonsamtal idag när jag stod och gjorde iordning lillen och gud så glad jag blev! 
Trodligast kommer den här bloggen bli flyttad, lovar att jag ska berätta mer sen då jag fått kontraktet och allt!

Har hand om lillen nu lite, och på söndag åker min syster utomlands så då ska jag ha honom ett tag. Han har blivit riktigt fin nu, önskar bara att man kunde ta sig ut med honom lite mer han är så himla skvättig av sig, men det kommer väl.

Nu ska jag sova, skriver mer imorgon om vad samtalet handlade om!!!!:)Torsdag

Igår var vi ute på änge, prinsen(lillen) var jätteduktig och cassandra och han tog sig ett helt varv runt utan några större bus. 

S gick också på änge igår och idag så red vi runt lite på banan runt om stallet och sen avslutades det med lite mjukgörande på banan.
Hade sällskap iform utav camilla och putte idag, alltid roligare när man är två :D

Vid två ska s kollas upp av våran akupunktör, ska bli spännande att höra hur hon verkar må, alltid skönt efter han varit och nålat och fixat lite så man vet att allt är som det ska!

Nu ska jag däremot bege mig mot skolan, tjingeling!Verkar i alla fall vara någon som tittar in i kameran;)

finaste s

Oj två inlägg på en dag rekord kansek;) haha.

Måste bara få berätta för er alla mina små söta läsare att idag har jag haft bland det bästa ridpassen med s, hon var så otroligt fin, ni vet den där känslan då man bara aldrig vill sluta då allt bara känns sådär avslappnat och perfekt.

Red på banan runt stallet och hon gick som en klocka.
Imorgon ska jag ut på änge och på torsdag ska jag rida på morgonen eftersom hon ska få akupunktur och lite lyx på kvällen.

Fick en fråga om hur det går med lilleman och det går bra, cassandra rider honom för fullt och han har musklat på sig otroligt bra och blir bara duktigare och duktigare för varje vecka.

Nu får ni två av helgen klasser 

Första är från A:0an och den andra är då jag "hoppar" av ;)Falun och annat skoj!

Hej hopp!

I helgen var vi alltså i falun, vilken supertrevlig tävling det var!

Det blev en helg som gav mer erfarenheter än vad det bra resultat.

På fredagen red vi en 130 som vi även gjorde de andra dagarna.
Första 130 var en a:0 så jag valde att köra på lite vinna eller förlora, låg på en toppen tid och hade en jättebra runda till hinder nummer sex som jag hade valt att hoppa diagonalt tyvärr låg vi så otroligt perfekt för en vinst tid så jag tappade all ridning och hon förstod inte att hon skulle hoppa så det blev en volt. (4fel)

Lördagens 130 var en A:0/A:0 Hade en toppen toppen toppen runda fram tills sista i grunden som var en tre kombination, när vi vänder upp mot den så snubblar hon till men jag tycker ändå att jag hittade jag distansen snabbt så jag fortsatte rida på fram men hon var inte på samma plan som mig märkte jag då hon tvärnitade och jag hamnade på sidan och fick lov att hoppa av. snacka om ordentlig stolpe ut.

På söndagens 130 var vi nolla i grunden men jag tappade nerverna för att vi äntligen var i omhoppning så vi fick ett stopp och ett pet. 

Det känns otroligt lätt och enkelt med 130 nu igen trots att resultaten blev som de blev så känns de som att fanns anledningar till varför det gick som det gjorde.

Nästa meeting ska vi nog försöka oss på förra ägarnas plan, att rida en 120 och sen rida en högre, så man blandar lite. Ser fram emot att rida högre igen!

Annars håller vi på att kika på en ny stjärna och det går väl si sådär, vi har i alla fall tagit en till stallplats nu så den väntar bara på att bli påfylld med en ny en:)

Nu ska ni få en bild som jag fick på tavla på posten här om dagen, Tack beltrad.se!!!!Falun

Ni är ju härliga!
bara av ett litet litet inlägg så skjuter besökarantalet upp till taket.

Idag gick s en runda runt änge, hon var super fin! sällskap hade vi också, vilket hon egentligen bara brukar bli helt galen av och man mest brukar behöva dra men nu trots att jag hade det tredelade så var hon superfin hel rundan runt. Tror det var för att hon fick ha sin bästa kompis Q som sällskap!

På torsdag åker vi ner till falun och tävlar, ska rida tre stycken 130.

nä hörreni, har ni några frågor så är det bara att ställa dem svarar så gärna:)

mitt hjärta mitt alllllt ♥♥♥♥♥


Meetingbästa junior!

Heejsan svejsan!
Nu var det längesen, kom ju hem från gävle i söndags, haft en toppen helg med bra väder och supertrevlig tävling.
På fredagen red vi en 130 och knep första platsen, hon var ritkigt fin, fick ett lite upp och ner språng på ettan vilket verkligen fick mig att snäppa upp min ridning och få en superbra runda resten.

På lördagen var det dags för laget, gick fint fram tills trekombinationen då jag själv började tveka så hon stannade på A men hoppade resten felfritt, och nu ska ni få höra, TROTS mitt stopp på a så hade jag snabbast tid av alla i grunden? hur knasigt är inte det haha...

På söndagen så red vi en 125, vi låg i ledning för juniorerna för meetingpriset, så jag kände att det var som bara vinna eller försvinna då alla hade en väldigt bra tid, så jag landade efter kombinatioenen och borde direkt ha galopperat på fram men istället så kom jag på det lite försent så vi låg lite väl stort på räcket efter. så hon vågade inte gå av och då stannade hon. resten var hon felfri.

Trots detta fick vi meetingpriset vilket var superkul så nu har jag beställt massor mer saker från ryttarstugan och hoppas de hinner komma innan nästa helg då vi ska ner till falun!

Oj blev ett toklångt inlägg nu, Lilleman rider cassandra för fullt och det är så roligt att se hur han utvecklas lillpojken!
Nu har ni fått en "liten" lägesrapport :)
ska slänga upp lite filmer imorgon hade jag tänkt!

Elitlagsträning

Igår hade vi våran första träning ute, S kändes fin och gjorde allt som en dans!:)
Dock när vi kom hem och skulle lasta ur så fastnade hon på något konstigt sätt så hon slet sig och gjorde sig illa på karleden bak, tror inte det är någon fara då det bara var ett skrubbsår.
men alla ni där ute som också äger ett halvblod vet ju hur otroligt känsliga de är.. får se hur det ser ut idag när jag kommer dit.

På torsdag åker vi till högbo!:)

RSS 2.0