framsteg

Sådärja, då var det snart mindre än en vecka kvar av lillens lilla hoppkollo! Har fått det klart för mig att enkelhinder gör han baklänges i sömnen och vill gärna ha lite mer krävande uppgifter där han måste lösa saker och ting själv annars blir han lätt okoncentrerad(vem blir inte det?;) ) 

Idag ska jag bara skritta honom jobba lösgörande och känna om han fått någon träningsvärk. vi har även lagt in havre och bakpulver i hans foderstat då jag upplevt att han fått en hel del mjölksyra på slutet.

Titta så fin han är!

sackliquer

Ännu en gång har cassandra lämnat sverige och jag får ta hand om hennes bustroll, vilken kille han är!
Hoppade som en rundmiljon idag, och ja det var väl kanske inte klockrent alla gånger men vilka framsteg han gjort blir alldelens glad i själen!!finaste sNu har hon åkt!

Nu är det dags!

Omgång två kom vi tvåa i och omgång tre gick åt skogen! Banan var utom all kritik och flera ekipage kunde inte ens genomföra sina ritter.

Nu börjar det däremot hända saker på min hästfront, samantha ska antingen åka iväg till Norrköping eller till hennes gamla ägare vi inser att vi varken har tid eller plats för att försöka avla på henne. Otroligt tråkigt men det blir nog bäst så.

Såfort Samantha åkt iväg hämtar vi ett 8årigt sto som vi ska ha i två månader till att börja med. Sen är det nog en till provridning på g! Tjhoho va kul!


RSS 2.0